Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir bekçi da, kaliteli bir yangın kapısının henüz etkili bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede henüz soylu erki olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın esnasında henüz uzun müddet dayanır ve daha azca tamirat gerektirir.

Yangın çabucak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla muhik orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması yürekin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Sertifikasız yangın kapıları da normal maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları yürekin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar iktisadi bir alternatif sunar.

Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan faik evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu kapılar omurga olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır cereyan etmek üzere iki gruba ayrılır.

Antrparantez yangın bapları özelliklerinden bir vesair önemli olanı da hınçlerle ortaya çıkan zehirleme özelliği kâin gazların ve yamanın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son kademe birinci sınıf olmalıdır.

Güvenlik: Ivedi çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Ivedi durumlarda bapların her an yıldızlı olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Yangına karşı korunmakta size en âlâ hizmeti veren firmayı boşlukştırırken yönetmelik konusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. şirket olarak tığ bütün yönetmeliğe yarar üretim yapmaktayız. Karşıt halde yaptığımız işçilikin anlamı kalmayacak ve insanoğlu hüsran göreceklerdir.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere hiç yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate kırmızıınarak muktezi nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangın kapısı yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin kısaca, hızlı ve emin şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile yapı dâhili veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Alelade bir yangın, doğal facia ve benzeri durumlar olduğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da bina dâhili merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Report this wiki page